پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

مرد خیاط از حکم اعدام گریخت

مرد خیاطی که به جرم رابطه نامشروع به اعدام محکوم شده بود از شکسته شدن حکمش توسط دیوان عالی کشور خبر داده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرد خیاط که به اتهام تعرض به زنی جوان به اعدام محکوم شده بود صبح دیروز به‌دنبال شکسته شدن حکمش از سوی قضات دیوانعالی کشور بار دیگر در شعبه هشتم دادگاه کیفری محاکمه شد.

 

رسیدگی به این پرونده از سال 96 به‌دنبال خودکشی زن جوانی آغاز شد.

 

شوهر این زن با مراجعه به اداره پلیس گفت: فیلمی به دستم رسید که نشان می‌داد همسرم توسط همکارش مورد تعرض قرار گرفته است. بعد از این اتفاق همسرم خودکشی کرد.

 

 با شکایت وی، مرد خیاط خیلی زود بازداشت شد وبه اتهام زنای به عنف با زن متأهل در شعبه هشتم دادگاه کیفری به ریاست قاضی اصغرزاده وبا حضور قاضی توکلی مستشار شعبه هشتم دادگاه کیفری تحت محاکمه قرار گرفت.

 

قصات به‌دنبال اظهارات متهم وفیلمی که به دادگاه ارائه شد متهم را به اعدام محکوم کردند اما این حکم از سوی قصات دیوانعالی کشور نقض شد. فیلم ارائه شده که تنها مستند این پرونده بود تحت بررسی کارشناسان ویژه پزشکی قانونی قرار گرفت ومشخص شد نوع رابطه‌ای که در این فیلم مشهود است با رضایت کامل خود زن همراه بوده است.

 

بنابراین بار دیگر متهم درشعبه هشتم محاکمه شد. او در دفاع از خودش به قضات گفت: من ومرحوم در یک کارگاه خیاطی کار می‌کردیم چند وقتی بود که من از همسرم جدا شده بودم این زن خودش را مجرد معرفی کرد و من نمی‌دانستم او شوهر دارد.

 

مدتی از این جریان گذشت و ما باهم اختلاف مالی پیدا کردیم بعد ازاین ماجرا بود که من متوجه شدم او شوهر دارد بعد هم او را تهدید کردم اگر حقم را ندهد ماجرای رابطه پنهانی‌مان را به شوهرش خواهم گفت اما او اعتنایی نکرد تا اینکه من این فیلم را برای شوهرش فرستادم.

 

من قبول دارم که با این زن رابطه داشتم اما با رضایت خودش بوده ومن آن موقع اصلاً از ماجرای متأهل بودن او اطلاعی نداشتم.

 

با پایان جلسه رسیدگی قضات برای صدور حکم وارد شور شدند.

ارسال نظر